Τρόποι αποστολής

Ελλάδα

Η παράδοση των προϊόντων στον πελάτη πραγματοποιείται από την ACS Courier και την Γενική Ταχυδρομική Courier, στην ταχυδρομική διεύθυνση που ο πελάτης έχει δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας ότι επιθυμεί να παραδοθούν. Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός (2-5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους πενήντα (50,00) ευρώ και άνω, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των πενήντα (50,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ενάμιση (1.5) ευρώ.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.

Παρέχεται η δυνατότητα να παραλάβετε το προϊόν από τον χώρο μας πρωϊνές ώρες 09.00 – 16.00 (η παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε 10 εργάσιμες ημέρες).

Κύπρος

Η παράδοση των προϊόντων στον πελάτη πραγματοποιείται από την Γενική Ταχυδρομική Courier, στην ταχυδρομική διεύθυνση που ο πελάτης έχει δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας ότι επιθυμεί να παραδοθούν. Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός (2-7) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας.

  • (2-3) Εργάσιμες ημέρες μέσω αεροπορικής μεταφοράς.
  • (7) Εργάσιμες ημέρες μέσω ακτοπλοϊκής μεταφοράς.    

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους από εκατόν πενήντα (150,00) ευρώ και πάνω, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των εκατόν πενήντα (150,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής πέντε (5,00) ευρώ μέσω ακτοπλοϊκής μεταφοράς και δεκαπέντε (15,00) ευρώ μέσω αεροπορικής μεταφοράς.